Voordelige treinreizen


vakantie.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Voordelige treinreizen
Steden en landen
Vanuit Nederland en Belgi zijn bijna alle Europese landen per trein te bereiken. Via de Kanaaltunnel reis je zelfs gemakkelijk naar Engeland, Schotland en Wales. Voor een stedentrip in Europa is de trein zelfs het ideale vervoermiddel. Een treinreis brengt je precies waar je moet zijn: middenin Berlijn, Keulen, Maastricht, Marseille, Parijs, Londen, Brussel of Antwerpen. Zonder dat je in de file hoeft te staan of moeite moet doen om een parkeerplaats te vinden.

Naar de sneeuw
De populaire wintersportgebieden in de Alpen, Noord-Itali en de Pyreneen zijn uitstekend per trein te bereiken. In de nachttreinen is voldoende bagageruimte beschikbaar om de eigen skis mee te nemen. De banken worden s avonds tijdens de treinreis omgetoverd in bedden, zodat je zonder tussenstop door kunt reizen. Er bestaat ook een speciale wintersporttrein voor jongeren. Daar klinkt s avonds aprs-skimuziek.

Eigen vervoer
Zowel s winters als in de zomer kan de autoslaaptrein uitkomst bieden. Dit is een nachttrein waarop ook autos en motoren worden vervoerd. Zo kom je gemakkelijk in Midden- of Zuid-Europa, waar je na de treinreis direct over eigen vervoer kunt beschikken. Met een overstap zijn zelfs bestemmingen in Rusland, Bulgarije, Griekenland en Turkije per autoslaaptrein bereikbaar.

Rondreis
Reizen per trein kan al een vakantie op zich zijn. Steeds een paar dagen in een stad verblijven, om daarna weer verder te trekken. Of denk eens aan een treinreis over de mooiste spoorroutes van Zwitserland. Je hoeft je niet tot Europa te beperken. Ook tijdens een treinreis dwars door de Verenigde Staten van Amerika, Rusland of India zul je heel wat nieuwe indrukken opdoen.

Beroemde treinreizen voor bijzondere mensen
Beroemde treinreizen voor bijzondere mensen
http://www.incento.nl/

Bijzondere treinreizen - Oost Europa en Azi
Tiara tours is dé specialist op het van bijzondere treinreizen reizen! bekijk op deze pagina ons uitgebreide reisaanbod bijzondere treinreizen reizen.
http://www.tiaratours.nl/reizen/treinreizen

Bijzondere treinreizen in Zwitserland
21 bijzondere treinreizen in zwitserland, waarbij niet alleen de bestemming maar ook de reis er naar toe een unieke belevenis is. vind nu uw bijzondere treinreis in zwitserland!
http://www.treinreizeninzwitserland.nl/

InterRail Europa Treinpas
InterRail Europa Treinpas
http://nederlands.interrailnet.com/

NS Internationale - internationale treinreizen
Ns internationale reisplanner ► dienstregeling van alle internationale treinen en fyra ► treinplanner voor alle trein bestemmingen in frankrijk, duitsland, belgie, engeland, oostenrijk en zwitserland
http://www.nshispeed.nl/nl/internationale-treinplanner

Treinplanner
Routeplanner website, en aanvullende informatie m.b.t. het reizen met de trein.
http://www.nmbsrouteplanner.be

Treinreiswinkel
Treinreiswinkel
http://www.treinreiswinkel.nl/

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid