Goedkope wintersport


vakantie.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Goedkope wintersport
Op de piste
SkiŽn en snowboarden zijn bij ons de bekendste vormen van wintersport. Ervaren wintersporters klikken de lange latten of het board onder zodra ze zijn geacclimatiseerd. Voor voldoende uitdaging kiezen ze een rode of zwarte piste. Of ze schakelen een lokale gids in waarmee ze off-piste gaan skiŽn. Minder ervaren skiŽrs en snowboarders kunnen wel wat hulp gebruiken. Zij doen er verstandig aan om aan te kloppen bij een skischool. Na enkele lessen staan ze met veel meer vertrouwen op de piste.

Andere sporten
Tijdens de wintersportvakantie is er nog veel meer mogelijk. Langlaufen is als sport niet te onderschatten, maar vergt minder van het lichaam dan skiŽn. Om te langlaufen hoef je niet helemaal naar de Alpen. In de Duitse Harz en het Sauerland en in de Franse en Belgische Ardennen liggen prachtige langlaufgebieden. Ook ScandinaviŽ kent schitterende loipes. De langlaufgebieden vormen ook een schitterend decor voor korte of langere winterwandelingen. De kinderen kunnen mee op de slee. Daarnaast bestaat in veel wintersportgebieden de mogelijkheid om te schaatsen. In de populairste plaatsjes in de Alpen wordt een ijsbaantje neergelegd. Maar bevroren bergmeren zijn ook uitermate geschikt voor een schaatstocht.

Wintersportgebieden
De Franse Alpen, Oostenrijk, Zwitserland en de Italiaanse Dolomieten zijn zeer populair onder Nederlandse skiŽrs. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. In de PyreneŽn, op de grens tussen Frankrijk en Spanje, liggen eveneens aardige wintersportplaatsjes. De Sierra Nevada, in het zuiden van Spanje, zijn een bijzonder wintersportgebied. Hier kun je īs ochtends op de lange latten staan, en īs middags op een surfplank in de Middellandse Zee. De skigebieden in Oost-Europa worden door steeds meer mensen ontdekt. TsjechiŽ, Slowakije, SloveniŽ bieden vergelijkbare omstandigheden als Oostenrijk of ItaliŽ. Maar ook in Bulgarije, Turkije en zelfs in het noorden van Griekenland zijn geweldige wintersportgebieden te vinden.

Goedkoop op wintersport
Goedkoop op wintersport
http://www.sportiek.com/goedkope-wintersport.php

Goedkope Wintersportvakantie
Goedkope Wintersportvakantie
http://www.sportura.nl/

Goedkope wintersport - Snowbudget.nl
Boek gemakkelijk en snel je chalet, appartement of hotel bij snowbudget.nl. in 4 klikken naar je favoriete wintersportbestemming, kijk hier!
http://www.snowbudget.nl/

Wintersport - Neckermann
Wintersport, sneeuwzekere bestemmingen, kortingen, gezellige apres ski en ski-les voor de allen! neckermann heeft altijd voordelig wintersport aanbod!
http://neckermann.nl/wintersport.aspx

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid