Goedkoop backpacken


vakantie.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Goedkoop backpacken
Populaire bestemmingen
Backpacken betekent lange reizen maken, nieuwe indrukken opdoen, mensen leren kennen, leven tussen de lokale bevolking, relaxen op de mooiste stranden en lekker feesten. Steden in Zuidoost-AziŽ en aan de oostkust van AustraliŽ zijn de meest populaire bestemmingen voor backpackende jongeren. Met de Lonely Planet in de hand bezoeken ze de goedkoopste hotelletjes en de leukste uitgaansgelegenheden in bijvoorbeeld Bangkok, de Gouden Driehoek en Sydney. Maar natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden. Backpacken in China, Latijns-Amerika of Zuid-Europa ligt misschien niet zo voor de hand, maar is net zo interessant.

Uitrusting
Backpacken begint met een goede rugzak. Deze is tijdens de hele reis je belangrijkste metgezel. Zorg ervoor dat de rugzak lekker draagt en dat hij goed herkenbaar is. Ook is het verstandig als je de tas kunt afsluiten of zelfs met een slotje ergens aan vast kunt ketenen. Er zullen tijdens je reis momenten zijn waarop je je tas niet in de gaten kunt houden. Het is de kunst om mee te nemen wat je tijdens je reis nodig hebt, maar tegelijkertijd ervoor te zorgen dat je geen overbodige ballast met je meedraagt.

Andere culturen
Tijdens je reis zul je veel mensen leren kennen. Allereerst krijg je te maken met je medereizigers. Zeker in de onder backpackers populaire gebieden ben je lang niet de enige jonge westerse toerist. Het is zelfs waarschijnlijk dat je verschillende backpackers meerdere keren zult tegenkomen: op feesten, maar ook gewoon op de markt van een of andere wereldstad. Daarnaast zul je kennismaken met de gewoontes en gebruiken van de plaatselijke bevolking. Backpacken is een ideale manier om andere culturen te leren kennen.

Reizen en werken
Sommige jongeren willen niet alleen als toerist door de wereld reizen. Zij willen tijdens hun reis werken. Om geld te verdienen of om mensen te helpen. Als je plannen hebt om tijdens je backpackvakantie te gaan werken, is het een goed idee om dit onderdeel van je reis goed voor te bereiden. Wellicht heb je bepaalde vergunningen, verklaringen of verzekeringen nodig.

Backpacken - Aroundtheglobe
Hoi hoi, ik wil in september/oktober 2010 ongeveer een halfjaartje ...
http://www.aroundtheglobe.nl/messageboard/backpacken-azie-latijns-amerika-t3830.html

Backpacken - Kilroy travels
Azië is misschien wel de meest populaire bestemming onder reizigers die goedkoop willen rondreizen. plan je volgende reis bij kilroy travels!
http://travels.kilroyworld.nl/bestemmingen/azie

Backpacken - Reishonger.nl
Verboden voor massatoeristen. hét online reismagazine voor reislustigen, backpackers en wereldreizigers. met actueel nieuws, handige tips en reisadvies.
http://www.reishonger.nl/reistips/backpacken-thailand-e-10-euro-per-dag/

Backpacken en Rondreizen,
Wil je er kort of lang tussenuit en zou je willen backpacken of rondreizen? bij backtrackers vind je handige informatie ter voorbereiding op je backpack vakantie of rondreis.
http://www.backtrackers.nl/

Backpacken in Nieuw-Zeeland!
Nieuw-zeeland? backpacken is een perfecte manier om dit prachtige land te ontdekken! in nieuw-zeeland valt veel te zien en te doen; lees tips voor backpacken.
http://surprisetickets.nl/reizen/backpacken-nieuw-zeeland

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid