Goedkope gezinsvakantie


vakantie.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Goedkope gezinsvakantie
Dichtbij of ver weg
De eerste vraag waar je bij het organiseren van de vakantie tegenaan loopt is: waar gaan we dit jaar naartoe? Wil je, met het oog op de kinderen of je portemonnee, niet te ver reizen? Of zoek je een bestemming waar je kunt rekenen op zonnig strandweer? Is het de bedoeling dat het strand of het zwembad centraal staat of houdt het gezin van een meer actieve vakantie? En is het belangrijk dat de eigen auto of de fietsen meegaan, of kun je het tijdens de gezinsvakantie ook zonder stellen?

Op reis
Hoe jonger de kinderen zijn, hoe korter ze zich tijdens de reis zelfstandig kunnen vermaken. Een langdurige vlucht of een lange autorit is dan niet zo'n goed idee. Als je toch een verre reis onderneemt, zorg dan voor voldoende tussenstops. Laat de reis een dagje langer duren en stop onderweg bij een bos of een beek, waar de kinderen even lekker kunnen ravotten. Ook de ouders kunnen hier even ontspannen, wat de gezinsvakantie wel zo leuk houdt. Zorg tijdens de reis voor voldoende spelletjes, muziek, dvd's en kleine cadeautjes.

Afwisseling
Op de plaats van de bestemming is afwisseling het toverwoord. De gezinsvakantie is altijd zo te plannen dat alle leden van het gezin minstens enkele keren hun zin krijgen. Een wandeling kan worden afgewisseld met een uitgebreide picknick of met het spelen in een beek. In een stad kun je zowel het historische centrum als de dierentuin bezoeken. Een museum vol met dinosaurussen is prima te combineren met een galerie voor moderne kunst.

Samen en apart
Je kunt het de gezinsleden nog meer naar de zin maken als je accepteert dat niet iedereen dezelfde dingen hoeft de doen. Het is heel goed mogelijk om activiteiten te ondernemen in kleinere groepjes. De ene helft van het gezin kan kastelen bouwen op het strand, terwijl de anderen gaan winkelen. Of ga er eens met alleen de ouderen opuit, terwijl de kinderen zich vermaken onder de professionele leiding van een animatieteam. Zo houd je de gezinsvakantie leuk voor iedereen.

Gezinsvakantie - Roan
Bent u op zoek naar een luxe stacaravan of bungalowtent? bekijk dan nu snel het aanbod van roan camping holidays in frankrijk, italiƫ en kroatiƫ
http://www.roan.nl/

Gezinsvakantie in Denemarken - VisitDenmark ...
Gezinsvakantie in Denemarken - VisitDenmark ...
http://www.visitdenmark.nl/holland/nl-nl/menu/turist/gezinsvakantie.htm

Gezinsvakanties - SNP
Gezinsvakanties, snp natuurreizen.
http://www.snp.nl/reizen/gezinsvakanties

Neckermann - Voordelig op vakantie met het gezin
Fantastische gezinsvakanties, hoge kortingen en regelmatig lastminutes naar populaire bestemmingen. vakantie voor u en uw gezin!
http://neckermann.nl/gezinsvakantie.aspx

RiksjaKids - Gezinsvakantie
Riksjakids : gezinsvakantie
http://www.riksjakids.nl/rk/gezinsvakantie.htm

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid