Goedkope minicruise


vakantie.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Goedkope minicruise
Spectaculair
Tijdens de paar dagen die een minicruise duurt, zul je geen enorme afstanden afleggen. Maar wie zijn korte cruise met zorg uitzoekt, zal zeker mooie dingen tegenkomen. De bekende reis over de Rijn laat al spectaculaire wisselingen in het landschap zien. En al binnen een paar uur vaar je over de Noordzee naar Engeland en Schotland, waar je kastelen en romantische buitenhuizen kunt bezoeken.

Aan boord
Omdat de mogelijkheden voor een minicruise heel divers zijn, varieert het ook wat je op het schip allemaal mag verwachten. In ieder geval heb je aan boord een hut waar je je kunt terugtrekken en īs nachts zult slapen. Wanneer je een binnenhut boekt, betekent dit dat je niet naar buiten kunt kijken. Een buitenhut heeft wel uitzicht en is meestal ook iets luxer. Daarnaast biedt de rederij vrijwel altijd een vorm van vermaak. Op kleinere schepen gaat het dan om een bescheiden filmzaal of een aanbod van activiteiten in een gemeenschappelijke ruimte. Op grotere schepen heb je de keuze uit diverse lounges, een bioscoop, casino en een winkel.

Ontbijt en diner
Het ontbijt krijg je tijdens de minicruise aan boord geserveerd. Meestal is er ook een voorziening voor diners aan boord. Het kan echter ook zijn dat het schip in de avonduren aanlegt bij een aardig plaatsje. De reizigers gaan dan van boord en dineren in een restaurant aan wal. Drankjes en tussendoortjes zijn aan boord verkrijgbaar. Soms zijn deze bij de prijs van de minicruise inbegrepen, soms zijn ze voor eigen rekening.

Activiteiten
Net als bij een langere cruise mogen de passagiers bij een minicruise van boord. Ze kunnen op eigen gelegenheid plaatsjes bezoeken of krijgen de kans met een excursie mee te gaan. Bij themacruises worden er aan boord bijzondere activiteiten georganiseerd. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan dansavonden in een bepaalde sfeer, varen bij kaarslicht, een reis met gastronomische diners of een wijnproeverij. Wie zich met een grotere groep aanmeldt, kan de minicruise zelfs helemaal aan zijn eigen wensen laten aanpassen. Dat is weer eens een andere manier om een jubileum te vieren.

Hotel Minicruise P&O Rotterdam
Hotel minicruise p&o rotterdam - hull of york europoort rotterdam boeken? boek voordelig uw hotel aanbieding, arrangement of last minute. bekijk foto's, video's en beoordelingen van minicruise p&o rotterdam - hull of york.
http://www.weekendjeweg.nl/hotels/nl/hotel-europoort-rotterdam/minicruise-p-o-rotterdam---hull-of-york.html

MiniCruises - DFDS Seaways
Het ultieme weekendje weg? een minicruise naar engeland! u combineert een heerlijke cruise met een bezoek aan het engelse newcastle. vanaf 79,- per persoon.
http://www.dfdsseaways.nl/minicruises/

Minicruise St. Petersburg
St peter line; ferry helsinki - st. petersburg - helsinki, tallinn - st. petersburg - tallinn, informatie en reservering
http://www.balticferries.nl/rusland/minicruise-stpetersburg.html

Minicruises - Van Nood Reizen
Reizen en vakanties
http://www.vannood.nl/info/minicruises

P&O Ferries
This is a description of the home paeg
http://www.poferries.nl/

Rivier cruises - Peter Langhout
Rivier cruises - Peter Langhout
http://www.peterlanghout.nl/cruise/zoek-en-boek/?landen=groot%20brittanni%C3%AB-12&AffiliateNr=1916

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid