Voordelig Eurodisney


vakantie.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Voordelig Eurodisney
Filmstudio´s
De tekenfilmwereld van de Walt Disney Studios is maar één van de centrale thema´s die in Eurodisney een rol spelen. Hier maak je een reis door een opnamestudio vol verrassende effecten. Ook woon je hier een adembenemende stuntshow bij waarin auto´s en motoren een hoofdrol spelen. Tekenfilmfanaten kunnen hier leren hoe ze hun favoriete karakters vanaf het papier kunnen laten bewegen.

Avonturen
Avonturiers hebben het in Eurodisney voor het uitkiezen. In Frontierland maken ze kennis met het rauwe leven in het Amerikaanse wilde westen. Discovery Land neemt de bezoeker mee door de tijd en de ruimte. Liefhebbers van Indiana Jones kunnen zich uitleven in Adventureland. In dit gedeelte van het park kom je verschillende schatzoekers en piraten tegen. Fantasyland is dromeriger van aard. Hier komen Disney´s klassieke sprookjes tot leven: je vindt er Peter Pan zij aan zij met Sneeuwwitje.

Mainstreet USA
Waar je in Eurodisney ook naartoe gaat, je komt altijd weer terug op de centrale laan, Mainstreet USA. Hier kunnen de bezoekers even tot rust komen in een van de restaurants. Of ze zoeken in de winkeltjes naar leuke producten voor de thuisblijvers. De centrale laan vormt ook het decor voor de parades waar Eurodisney bekend mee is geworden. Zonder de parade, waarbij schitterende praalwagens met bekende sprookjesfiguren langskomen, is je bezoek aan Eurodisney niet compleet.

Sprookjesachtig overnachten
Om de dag in Eurodisney optimaal te benutten, zou je het liefst in het park willen blijven slapen. Gelukkig liggen er rondom het terrein verschillende hotels en vakantieparken in Disney-stijl. Het Disneyland Hotel ligt pal tegenover de ingang van het attractiepark. Daarnaast zijn er themahotels die de bezoekers meenemen naar het Wilde Westen, het klassieke Londen of stijlvol New York. Ook aan sportievelingen is gedacht. Bij het Disney-vakantiepark Davy Crockett Ranch staat een enorm zwemparadijs, terwijl golfliefhebbers terecht kunnen op een eigen Disney-baan.

Busreizen Eurodisney
Busreis busreizen eurodisney? bekijk al het busreizen eurodisney busreis aanbod op busreizenonline.nl
http://www.busreizenonline.nl/eurodisney/

Disney Aanbiedingen.
Boek een disneyland hotel online. alle hotels in en bij disneyland resort parijs (eurodisney) direct voordelig online boeken. de goedkoopste aanbiedingen van alle touroperators.
http://www.disneyaanbiedingen.nl/disneyaanbieding.htm

Disneyland® Paris
Disneyland paris : entrez dans le monde magique de disney land paris avec ses parcs à thèmes, ses hôtels, son golf et disney village ! découvrez son nouveau parc walt disney studios
http://www.disneylandparis.com/

Disneyland® Paris - reizen
Disneyland® Paris - reizen
http://www.disneylandparis.nl/

Officiële Website -Disney.nl
Officiële website van disney met alle films, spelletjes, kleurplaten, prijsvragen, nieuws en informatie over disneyland paris, disney channel, disney xd en disney junior.
http://www.disney.nl/

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid