Goedkope cruise vakantie


vakantie.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Goedkope cruise vakantie
Lekker dineren
Iedereen heeft wel een bepaald beeld van een cruise. Heren met smokings en dames in galajurk. Dineren aan dezelfde tafel als de kapitein, gedekt met zilver en kristal. En dat kan ook allemaal als je een cruise in het topsegment boekt. Dan word je met alle egards behandeld en is het beste nog niet goed genoeg voor jou als gast.

Buffet
Maar het kan ook eenvoudiger. Het eten aan boord van cruiseschepen is natuurlijk goed, maar dat betekent niet dat je alle dagen in kostuum aan het diner moet verschijnen. Meestal kun je tijdens de cruise s ochtends en s avonds rekenen op een uitgebreid buffet, waaruit je kunt kiezen wat je wilt. Ook kun je een ontbijtje in je hut laten serveren, of lekker op het dek.

Faciliteiten
Een schip waarop de cruise wordt gemaakt, is eigenlijk een wereldje op zich. Er zijn allerlei voorzieningen aan boord die de reis gemakkelijk en aangenaam maken. Je kunt er zwemmen, sporten, winkelen en zelfs naar de kapper of de schoonheidssalon. Ook kun je de hele dag door snacks en drankjes bestellen bij een van de bars die je aan boord vindt. Je hut is voorzien van goede bedden en een eigen badkamer en toilet. Afhankelijk van de klasse die je boekt, kun je zelfs beschikken over een eigen zitkamer aan boord.

Van boord
s Nachts wordt er tijdens een cruise meestal gevaren. Maar overdag krijg je regelmatig de gelegenheid om van boord te gaan. Het cruiseschip meert aan bij verschillende steden die de moeite van een bezoek waard zijn. Soms zorgt de reisorganisatie voor een excursie waaraan je kunt deelnemen. Maar je mag de stad natuurlijk ook op eigen gelegenheid verkennen.

Zeven zeen, honderd rivieren
De grootste cruiseschepen zijn natuurlijk bedoeld om op zee te varen. Die doorkruisen bijvoorbeeld de Middellandse Zee, het Carabisch gebied of de Indonesische archipel. Maar er worden nog veel meer cruises georganiseerd over de rivieren van de wereld. Zo bekijk je Egypte ineens heel anders als je de Nijl afvaart. En kom je langs schitterende steden en romantische kastelen langs Rijn en Donau. En ook zon riviertocht is een echte cruise.

Cruise Vakantie Aanbiedingen
De mooiste cruise vakanties. zeecruise vakanties en riviercruises. info, cruise aanbiedingen, beoordelingen & lastminute cruises in 2012 & 2013.
http://bokaroes.nl/

Cruises - Stip Reizen
Cruises - Stip Reizen
http://stipreizen.nl/cruises

Goedkope Cruisevakanties
Large pijs cruises naar royal caribbean, celebrity en azamara wij bieden goedkope cruise aanbiedingen online aan
http://www.globuscruisevakanties.nl/laagste_prijsgarantie.html

Goedkope cruise vakantie - Cruise Travel
Goedkope cruise vakantie - Cruise Travel
http://www.cruisetravel.nl/Aanbiedingen

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid