Goedkope jongerenvakantie


vakantie.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Goedkope jongerenvakantie
Eindexamenreis
Na je eindexamen hoef je even geen boek meer te zien. Het duurt nog een paar weken voordat je te horen krijgt of je geslaagd bent. Een mooie gelegenheid om er even tussenuit te gaan. Lekker feesten en in de zon zitten. Dit soort reizen bestaat. Ze worden expres georganiseerd in de tijd tussen de examens en de examenuitslag. Maar ook tijdens de zomervakantie kun je een vergelijkbare jongerenreis maken.

Organisatie op afstand
Sommige jongeren moeten er niet aan denken dat er voortdurend een reisleider in de buurt is. Toch kan het een prettig idee zijn dat je bij iemand terecht kunt wanneer zich problemen voordoen. Al was het alleen maar om de ouders gerust te stellen. Sommige reisorganisaties zorgen bij een jongerenreis voor het vervoer, de accommodatie Ún een contactpersoon ter plaatse. Zodat je wel lekker je gang kunt gaan, maar ook bij iemand terecht kunt die de taal van het betreffende land spreekt.

Sport en spel
Het optrekken met een reisleider kan ook heel leuk zijn. Veel organisaties zorgen voor een jong team dat de jongerenreizen begeleidt. Samen met de groep zorgen ze voor de activiteiten. Maar bijvoorbeeld ook dat er inkopen worden gedaan en dat de groep 's avonds gezamenlijk kookt. Dit soort jongerenreizen zijn heel divers. Muziekliefhebbers kunnen bijvoorbeeld op muziekreis: overdag gevarieerde activiteiten en 's avonds lekker jammen. Ook surfen, raften, klimmen of paardrijden behoort tot de mogelijkheden. En wat dacht je ervan om tijdens je vakantie de taal te leren van het land waar je verblijft?

Vrijwilligerswerk
Het kan heel leuk zijn om tijdens je vakantie iets nuttigs te doen. Druiven plukken in Frankrijk is een van de bekendste mogelijkheden. Maar er zijn ook jongerenreizen waarbij je mag helpen bij een archeologische opgraving, het restaureren van een monument of het opbouwen van een popfestival. Vaak gaat het hier om vrijwilligerswerk, maar er zijn ook vakanties denkbaar waarbij je een klein bedrag verdient. In dat geval zul je voor vertrek goed moeten nagaan hoe het zit met leeftijden, vergunningen en belastingen.

Goedkope Jongerenreizen met Beachmasters
Ga voordelig op jongerenvakantie met beachmasters en je bent gegarandeerd van het hoogste feestgehalte.
http://www.beachmasters.nl/jongerenreizen/

Goedkope jongerenreizen naar Turkije - Corendon
Vakantie turkije, uw vakantie naar turkije begint op corendon.nl! boek uw vakanties naar turkije goedkoop via corendon.
http://www.corendon.nl/vakanties/turkije

Goedkope vakantie - KRAS.NL
Goedkope vakantie - KRAS.NL
http://www.kras.nl/vakantie-goedkope_vakantie

Jongerenvakantie
Goedkope jongerenvakantie - hier vind je de beste last minute aanbiedingen van jongerenreizen naar o.a. spanje, griekenland, italie, frankrijk, kroatie en turkije.
http://www.wereldreisgids.nl/jongerenreizen/

Studenten Travel Reisbureau
Voor een studentenprijsje...
http://studententravel.nl/

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid