Goedkope autohuur


vakantie.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Goedkope autohuur
Vooraf reserveren
Er zijn veel verschillende manieren om een auto te huren. Je kunt bijvoorbeeld thuis het reisbureau vragen een geschikte auto voor je te reserveren. Ook vliegmaatschappijen bieden via hun website vaak huurauto´s aan. Deze auto´s worden meestal verhuurd door een van de grote huurbedrijven (Avis, Hertz, Budget, Sixt), maar als pakket met de vliegreis aangeboden. Je kunt natuurlijk ook rechtstreeks op de website van de verhuurder terecht. Vaak kun je daar verschillende opties vergelijken. Tot slot is het mogelijk de verhuurder te bellen of dit te laten doen door de touroperator of het hotelpersoneel ter plaatse. Zorg dan wel dat je een bevestiging van je reservering krijgt, bijvoorbeeld per fax.

Huren en meer
Wie een auto wil huren doet er verstandig aan om op de voorwaarden te letten. Bekijk vooraf goed wat er bij de prijs is inbegrepen en wat niet. Mag je met de huurauto een onbeperkt aantal kilometers rijden of betaal je vanaf een bepaalde afstand een meerprijs? Ben je volledig verzekerd of is er sprake van een eigen risico? Zijn inzittenden meeverzekerd en hoe zit het met de verzekering als iemand anders dan de huurder achter het stuur gaat zitten? De prijs die je betaalt is mede afhankelijk van deze voorwaarden, maar ook van de aanbieder die je kiest. Meestal zijn de grote ketens iets duurder dan locale verhuurders. Daar staat tegenover dat ze over een groter en goed verzorgd wagenpark beschikken en meer zekerheid bieden.

Huurauto ophalen
Zorg dat je op de hoogte bent van de plaats waar je je huurauto kunt ophalen. Moet je naar een verhuuradres in de stad, of wordt de auto afgeleverd op het vliegveld of bij het hotel? Neem de tijd om de auto die je huurt goed te bekijken. Let erop dat alle verplichte onderdelen, zoals gordels, een gevarendriehoek, EHBO-set of reflecterende vestjes aanwezig zijn. Zorg er ook voor dat eventuele schades op het huurformulier genoemd staan. Zo voorkom je dat jij moet betalen voor de schade van een eerdere huurder. Ook het inleveren moet met enige zorg gebeuren. Laat vastleggen dat er tijdens jouw huurperiode geen nieuwe schade aan de auto is ontstaan.

Autoverhuur via Auto Europe
Eenvoudig en veilig een auto huren via de autohuur van auto europe. huur een auto via auto europe autoverhuur en profiteer van het beste tarief, kwaliteit en service voor uw autohuur wereldwijd
http://www.autoeurope.nl/

Budget Autoverhuur
Budget autoverhuur biedt een eenvoudige en goedkoop voor al uw behoeften autoverhuur | ontdek de vloot en speciale aanbiedingen speciaal voor u gemaakt! | voor uw vakantie of zakenreis, budget autoverhuur biedt betaalbare tarieven en concurrerende!
http://www.budget.nl/

Goedkope autohuur - easyCar.com
Goedkope autohuur - easyCar.com
http://www.easycar.nl/

Goedkope autohuur bij alle verhuurbedrijven
Profiteer nu van goedkope autoverhuur: hertz, avis, alamo, europcar, budget, sixt en meer. goedkoper dan ter plaatse huren. laagste prijsgarantie!
http://www.ebookers.nl/autohuur/

Goedkope autohuur met eAutohuur
Fantastische autohuur aanbiedingen op meer dan 4000 bestemmingen met eautohuur. prijzen voor autohuur zijn inclusief; geen annulerings- of rectificatiekosten en gratis hulp per telefoon waar ter wereld u ook bent.
http://www.eautohuur.nl/

Goedkope autohuur wereldwijd - CarDelMar Huurauto's
Besparen en vertrekken: vind goedkope huurauto's via cardelmar! verglijk 200+ autoverhuurbedrijven. bespaar en boek nu via cardelmar autoverhuur!
http://www.cardelmar.nl/

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid