Goedkope vakantie met kinderen


vakantie.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten






Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Goedkope vakantie met kinderen
Vertrouwde voeding
Jonge kinderen hechten erg aan de smaak die ze gewend zijn. Dat geldt zeker voor de zo belangrijke melk. Wanneer je met je baby op vakantie gaat, is het daarom verstandig voldoende melkpoeder mee te nemen. In het buitenland is niet altijd hetzelfde merk voorhanden. Het kan zelfs gebeuren dat hetzelfde merk melk een andere smaak heeft. Om problemen te voorkomen, neem je dus je eigen melk mee wanneer je met kleine kinderen op vakantie gaat.

Voldoende vocht
Kleine kinderen moeten voldoende drinken. In de eerste zes maanden hebben ze in principe alleen melk nodig. Wanneer je tijdens de vakantie met je kind in een warme omgeving verblijft, zal de vochtbehoefte toenemen. Zorg dan dat je voldoende drinken kunt aanbieden. Als je borstvoeding geeft betekent dit dat je het kind vaker moet aanleggen. Vergeet niet om zelf meer te drinken, om uitdroging te voorkomen en de aanmaak van melk op peil te houden.

Uit de zon
De huid van kleine kinderen beschermt nog niet voldoende tegen overmatig zonlicht. Blijf daarom tijdens de warmste periode van de dag binnen met je baby. Zoek ook gedurende de rest van de dag zoveel mogelijk schaduw op en bescherm het kind met luchtige katoenen kleding en een zonnehoedje. Ook buiten het felle zonlicht is een goede zonnebrandcrème geen overbodige luxe. Vergeet niet regelmatig bij te smeren, zeker wanneer je kind in aanraking komt met water.

Reisapotheek
Voor het geval het kind tijdens de reis of het verblijf toch ziek wordt, neem je een kleine reisapotheek mee. Hierin zitten in ieder geval de volgende zaken:

- een zoutoplossing voor de neus, om de luchtwegen tijdens de reis open te houden
- ORS voor baby´s, die je opgelost in water aan de baby te drinken geeft om uitdroging bij diarree of overgeven te voorkomen
- een koortsremmend middel voor baby´s
- een thermometer
- pleisters
- kompressen
- ontsmettingsmiddelen

Ga voor vertrek na waar je bij eventuele ziekte tijdens de vakantie met je kind terecht kunt. Noteer het adres van de dichtstbijzijnde artsenpost of een nabijgelegen ziekenhuis.

Avontuurlijke vakantie met kinderen
Sawadee reizen - avontuurlijke groepsreizen naar afrika, het midden-oosten, latijns-amerika, azië en nieuw-zeeland. bekijk ons bijzondere reisaanbod.
http://www.sawadee.nl/familieavontuur/

Goedkope Vakanties met kinderen
Vakantie macedonie, uw vakantie naar macedonie begint op corendon.nl! boek uw vakanties naar macedonie goedkoop via corendon.
http://www.corendon.nl/vakanties/macedonie

Kindvriendelijke Familievakanties
Op zoek naar leuke gezinsvakanties? van weekendjes weg tot een verre reis? van een kindvriendelijk vakantiehuis tot een sfeervol en centraal gelegen appartement in een wereldstad? family fun travel organiseert het graag voor je!
http://www.familyfuntravel.nl/

Luxe vakantie met kinderen - Club Med
Ontdek de leukste kinder clubs van club med, al 60 jaar specialist in all inclusive familievakanties
http://www.clubmed.nl/cm/LUXE-VAKANTIE-MET-KINDEREN_p-314-l-NL-pa-LES_ENFANTS_ET_ADOS_AU_CLUB_MED-ac-at.html

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid