Goedkope eenoudervakanties


vakantie.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Goedkope eenoudervakanties
Eisen en wensen
Als alleenstaande ouder wil je niet onnodig veel betalen voor de vakantie. Je zit niet te wachten op toeslagen omdat je alleen in een kamer overnacht. Tegelijkertijd wil je wel graag dat de kinderen in de naastgelegen hotelkamer kunnen overnachten. Je stelt, kortom, bijzondere eisen aan de accommodatie. En gelukkig kan dat ook steeds vaker, tijdens een eenoudervakantie.

Creatieve oplossingen
Veel ouders die alleen met hun kinderen op stap gaan, voelen zich niet erg op hun gemak tussen tweeoudergezinnen. Ze hebben het idee dat ze als alleenstaande ouder vreemd worden aangekeken. Daarnaast gaan sommige dingen ook echt anders als je de enige aanwezige ouder bent. Je kunt er minder gemakkelijk in je eentje op uit. De zorg voor de kinderen komt immers altijd op dezelfde persoon neer. Organisaties die eenoudervakanties aanbieden hebben creatieve oplossingen bedacht voor dit soort zaken.

Goed verzorgd
Allereerst is alles bij een eenoudervakantie gewoon goed geregeld. Het vervoer wordt meestal verzorgd, zodat je zonder problemen met alle bagage op de plaats van bestemming aankomt. Je verblijft tussen andere eenoudergezinnen. Dat kan in een apart hotel zijn, of op een afgescheiden gedeelte van een camping. De organisatie houdt rekening met de leeftijdsopbouw van de kinderen, zodat zij tijdens de vakantie eenvoudig vriendjes kunnen maken.

Activiteiten
Ook aan het vermaak van de kinderen is gedacht. Er is kinderopvang of een animatieprogramma voor de kleintjes, sportactiviteiten en een disco voor de groteren. De ouders worden niet vergeten. Vaak is er een excursieprogramma, waar de ouders op vrijwillige basis aan mee kunnen doen. Zo leer je gemakkelijk andere ouders kennen die zich in een vergelijkbare situatie bevinden. Met een beetje geluk maken niet alleen de kinderen vrienden, maar doe je zelf ook een paar leuke nieuwe contacten op.

Eenoudervakanties - Cirkel Vakanties
Wilt u een leuke vakantie samen met andere 1 ouder gezinnen? boek bij cirkel vakanties uw zomervakantie voor de gehele familie. wij zijn uw online reisbureau.
http://www.cirkel.nl/eenoudervakanties/

Eenoudervakanties - Single2Travel.nl
Om als alleenstaande ouder samen met de kinderen echt van je vakantie te kunnen genieten boek je een reis met andere eenoudergezinnen! dit zijn de leukste!
http://www.single2travel.nl/eenoudervakanties/3487

Eenoudervakanties - Ycamps
Eenoudervakanties zijn lowbudget vakanties voor alleenstaande ouders en hun kinderen in halle, de glind en hulshorst.
http://ycamps.nl/eenoudervakanties

Estivant Vakanties - eenouder vakanties
Estivant is al bijna 15 jaar specialist in single vakanties & 1-ouder vakanties.
http://www.estivant.nl/

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid