Voordelige luxe vakanties


vakantie.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Voordelige luxe vakanties
Personeel
Een luxe vakantie gaat een paar stappen verder dan de all inclusive-vakantie. Bij de luxe vakantie hoef je werkelijk niets meer te regelen. Er staan voldoende mensen voor je klaar om alles wat je maar wenst voor je te doen. Je drankjes haal je niet zelf, die laat je halen. Je hoeft met een badhanddoek geen strandstoel te claimen. Je hebt de beschikking over een stuk privéstrand met heerlijke ligstoelen. Het goed opgeleide personeel zorgt ervoor niet te nadrukkelijk aanwezig te zijn. Maar wanneer je ze nodig hebt, staan ze voor je klaar.

Dubai
Op het Arabisch schiereiland weten ze nog wat luxe is. Voor een luxe vakantie kun je dan ook zeker terecht in landen als Bahrein en Oman. Of in een van de Verenigde Arabische Emiraten, waarvan Abu Dhabi en Dubai de bekendste zijn. Hier liggen exclusieve hotels en talloze stijlvol ingerichte appartementen. Je kunt er een complete golfbaan afhuren of vanuit een van de jachthavens gaan varen. Er zijn verschillende winkelcentra te vinden waar alleen de meest luxe artikelen te koop worden aangeboden.

Een eigen eiland
Maar ook op andere plaatsen in de wereld kan een luxe vakantie doorgebracht worden. In de Indische Oceaan en langs de oostkust van Afrika liggen bijvoorbeeld talloze eilanden waarop maar één of enkele villa´s staan. Hier verblijf je uit het zicht en buiten het rumoer van de menigte. Alles wat je nodig hebt wordt dagelijks per boot of watervliegtuig naar het eiland gebracht, waar het personeel al klaarstaat.

Actie
Hoef je tijdens je vakantie niet zo nodig te luieren? Er zijn ook andere manieren om een luxe vakantie te organiseren. Fraaie zeilreizen, begeleide wandelingen door de Himalaya: eigenlijk kun je het zo gek niet bedenken of er is een luxe variant van beschikbaar. Het verschil met de gewone vakantie zit hem in het comfort en het verzorgingsniveau dat je mag verwachten.

Club Med luxe vakanties
Club Med luxe vakanties
http://www.clubmed.nl/cm/LUXE-VAKANTIE-ALL-INCLUSIVE_p-314-l-NL-pa-LE_LUXE_BY_CLUB_MED-ac-at.html

Luxe vakantie - D-reizen
Luxe vakantie - D-reizen
http://www.d-reizen.nl/luxe_vakantie?category=stedentrips

Luxe vakanties - Silverjet Vakanties
Silverjet vakanties, luxe vakantie, stedentrip, luxe hotel
http://www.silverjet.nl/

Luxe vakanties en reizen - DLX Travel!
Luxe vakanties en maatwerk specialist
http://www.dlxtravel.nl/

Luxe vakantiesXL
Luxe vakantiesXL
http://www.luxevakantiesxl.nl/

Verhuur Vakantiewoningen
Verhuurvakantiewoningen.nl is klein waardoor kwaliteit, professionaliteit en persoonlijk contact gegarandeerd is en blijft. Wij verhuren luxe vakantiewoningen in Nederland, Duitsland en Oostenrijk en in de toekomst ook in Spanje.
http://www.verhuurvakantiewoningen.nl

Verre reizen, bijzondere vakanties - Kuoni Travel
Verre reizen, bijzondere vakanties - Kuoni Travel
http://www.kuoni.nl/

VipHolidays - Luxe vakantiehuizen
Specialist in verhuur van luxe vakantiehuizen met privé zwembad ook met butler service. uw luxe vakantiehuis of vakantievilla in spanje, italië, frankrijk, portugal, cyprus, dubai, zuid afrika, bali, caribbean. onthaasten in uw prive vakantiewoning in toscane, saint tropez, cannes, marbella, mallorca, menorca, lanzerote, ibiza, kaapstad, bali, florida.
http://www.vipholidays.nl/

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid