Goedkope actieve reizen


vakantie.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Goedkope actieve reizen
Survival
Lekker met een groep de natuur intrekken om daar je durf, vaardigheden en uithoudingsvermogen te testen. Bruggen bouwen, klimmen en abseilen. Een stevige mountainbiketocht of paardrijden door de heuvels. Maar ook activiteiten zoals boogschieten behoren tot de mogelijkheden. Een survivalgebied dat vanuit Nederland goed te bereiken is, is de Ardennen. In dit Frans-Belgische grensgebied zijn talloze aanbieders van survivalreizen te vinden.

Wandelvakanties
Tussen een ommetje, een hike en een complete trektocht zit een wereld van verschil. Toch kunnen het allemaal ingrediŽnten zijn voor een actieve reis. Wandelaars met of zonder kinderen kunnen een wandelreis met een ezel maken door Zuid-Frankrijk. Maar ook intensieve trekkings door de jungle langs de Amazone-rivier of over de Noordkaap in ScandinaviŽ levert een geweldige vakantie op.

Fietsvakanties
Een fietsvakantie geeft je de gelegenheid om veel van een gebied te zien. Je kunt dagelijks behoorlijke afstanden afleggen en komt op plaatsen waar busreizigers niet snel zullen komen. Fietsen is dan ook een uitstekende bezigheid om een actieve vakantie mee te vullen. Fietsen kan dichtbij huis, maar ook ver weg. Je kunt bijvoorbeeld het Sloveense karstlandschap per fiets verkennen of de binnenlanden van zuidelijk Afrika doorkruisen. En wat dacht je van een fietstocht door tropisch MaleisiŽ waarbij het vervoer van je bagage geregeld is?

Actieve zeilvakanties
Ervaren en minder ervaren zeilers kunnen hun hart ophalen tijdens een actieve zeilvakantie. Aan boord van een zeilschip is altijd iets te doen, dus je hoeft geen moment stil te zitten. Er zijn individuele zeilreizen, maar ook tochten waarop professionele zeilers actieve reizigers meenemen. Zij leren je alles wat je over de zeilsport wilt weten. En ondertussen vaar je door de prachtigste gebieden, van de Noorse fjordenkust tot het CaraÔbisch gebied.

Expedities
Is een gewone actieve reis voor jou niet actief genoeg? Dan is een expeditie misschien wel wat. Tijdens een expeditie worden de meer extreme omstandigheden opgezocht. Er zijn mogelijkheden te over: klimmen in de Andes, trekking door het binnenland van Vietnam of een sledehondentocht onder lastige omstandigheden binnen de Poolcirkel.

Actieve vakanties en reizen boek je Reizenportal.nl
Actieve reizen en vakanties voor iedereen vindt je bij reizenportal.nl voor iedereen die actief en sportief is
http://www.reizenportaal.nl/actief/

Bijzondere Reizensite
\r\n\r\nOp de Bijzondere Reizensite kunt u kleinschalige accommodaties en reisorganisaties vinden en in contact komen met hun eigenaren.\r\n\r\nDeze website is een initiatief om reizen en accommodaties van kleine en gespecialiseerde organisaties meer onder de aandacht te brengen. Het gaat veelal om bedrijven die uit liefde voor een bepaalde streek, land of activiteit echt bijzondere reizen hebben ontwikkeld of bijzondere accommodaties in hun beheer hebben.\r\n\r\nDeze site is een goed alternatief voor de vele websites met daarop slechts het aanbod van de grote reisorganisaties. Voor kleine organisaties is het de laatste jaren steeds moeilijker geworden om hun website op internet te positioneren waardoor zij slecht vindbaar zijn. Graag geven wij hun met deze site de aandacht die zij verdienen.\r\n
http://www.bijzonderereizensite.nl

Goedkope actieve vakanties
Ruime keus in voordelige fietsvakanties en wandelvakanties naar de mooiste bestemmingen. boek uw actieve vakantie vandaag nog bij kras.nl!
http://www.kras.nl/thema/fietsen/wandelen

Goedkope lastminute vakanties
Goedkope lastminute vakanties
http://vertrekdirect.nl/

Online reisbureau voor actieve vakanties
Bij dit online reisbureau voor backpackers kun je goedkope vluchten, reisverzekeringen en zelfs complete wereldreizen boeken.
http://www.rugzaktrips.nl/reisbureau.htm

Vakantieleider.nl - Verre reizen
Het skigebied arlberg is een zeer sneeuwzekergebied. de bekendste plaatsen in arlberg zijn lech en st.anton (chique centrum) het is een groot tiefschneegebied en de pistes zijn zeer gevarieerd en geschikt voor zowel de beginnende als de (ver)gevorderde skiŽr of snowboarder. daarnaast zijn er ook perfecte mogelijkheden voor langlaufers.
http://www.vakantieleider.nl/Verre%20reizen.htm

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid