Singlereizen


vakantie.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Singlereizen
Veel mogelijkheden
Het enige wat singles met elkaar gemeen hebben, is dat ze alleen op vakantie gaan. Omdat mensen verder nogal verschillen, bestaan er veel varianten op de singlereis. Er zijn reizen vol strandplezier en kroegentochten voor twintig-plussers; actieve reizen waarbij wandelen, fietsen, raften of klimmen centraal staan; excursiereizen vol kunst en cultuur. En er zijn nog talloze andere mogelijkheden. Er is dus altijd een singlereis te vinden die bij je past.

Doelgroepen
Sommige singlereizen zijn voor bepaalde doelgroepen bestemd. Bijvoorbeeld voor singles die met de kinderen op reis willen. Of voor alleenstaande ouderen. Bij een eenoudervakantie is de accommodatie bijvoorbeeld zo ingericht dat de ouder en de kinderen bij elkaar in de buurt kunnen slapen. Overdag worden er allerlei spannende activiteiten georganiseerd. Meestal is het mogelijk om kinderopvang te krijgen, zodat je er als ouder ook alleen of met andere singles opuit kunt. Bij ouderenreizen voor singles ligt het tempo vaak wat lager. Ook kan er tijdens de singlereis voor medische begeleiding worden gezorgd.

Voordelig
Het grote voordeel van gespecialiseerde singlereizen is de prijs. Wanneer je zelf een singlereis organiseert, loop je het risico om tegen betaling van forse toeslagen in een te kleine eenpersoonskamer terecht te komen. Bij organisaties die singlereizen aanbieden gelden geen eenpersoonstoeslagen. Daarnaast is het ook wel prettig dat je als single niet tussen allemaal stelletjes verblijft, maar tussen andere singles. Overigens is dit soort reizen niet bedoeld om een partner te vinden. Hoewel het natuurlijk best kan gebeuren dat je tijdens je singlereis iemand ontmoet met wie het klikt.

Alle single reizen - Baobab.NL
Single reizen
http://www.baobab.nl/Single-reizen.htm

Bradly Groepsreizen
Weekenden, korte vakanties, daguitjes en reizen voor singles.zin in een feestje? weekendje weg? aan vakantie toe, maar niet alleen? alleen boeken samen reizen !
http://www.bradly.nl/

Cirkel Vakanties - Single reizen zomer
Een heerlijke zonvakantie samen met andere singles? alleengaanden reizen met cirkel vakanties, vanwege de ongedwongen sfeer en goede prijs.
http://www.cirkel.nl/single-reis-zomer/

Single reizen - Sawadee Reizen
Single reizen - Sawadee Reizen
http://www.sawadee.nl/singlereizen/

Singlereizen - FOX Vakanties
Single reizen - singlereizen | fox vakanties
http://www.fox.nl/single-reizen

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid