Tennis vakantie


vakantie.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Tennis vakantie
Beginner of gevorderde
Een tennisvakantie is een mooie gelegenheid om kennis te maken met de tennissport. Tijdens je verblijf in een goed hotel staan er professionele tennisleraren voor je klaar. Zij leren je een goede houding en techniek aan. Ook gevorderde spelers kunnen tijdens een tennisvakantie veel leren. Samen gaan jullie aan de slag om de techniek te verbeteren en om op een meer ontspannen manier op de baan te staan. Sommige tennisvakanties richten zich vooral op de techniek en het plezier van het tennissen. Bij andere vakanties wordt toegewerkt naar een toernooi tussen tennissers van vergelijkbaar niveau.

Randactiviteiten
Tijdens de tennisvakantie wordt er vanzelfsprekend veel getennist. Maar daar blijft het niet bij. Het verblijf is uitstekend verzorgd. De vakantiegangers overnachten in een hotel of een comfortabel appartement. Deze liggen vaak in een schitterende omgeving, in de buurt van het strand of natuurgebieden. Tussen het tennissen door blijft er genoeg tijd over om de omgeving te verkennen. Ook kun je nabijgelegen steden bezoeken of worden er excursies naar locale bezienswaardigheden georganiseerd.

Met het hele gezin
Een tennisreis is niet alleen geschikt voor individuen of tennissende echtgenoten. Je kunt een tennisvakantie boeken voor het hele gezin, ook als niet iedereen van de tennissport houdt. Voor partners en kinderen met andere interesses kunnen andere activiteiten worden georganiseerd. En na de tennislessen heb je zelf de gelegenheid om er met partner of gezin opuit te trekken.

Half pension of all-inclusive
Veel tennisreizen zijn all-inclusive. Dat betekent dat alle voorkomende zaken bij de reissom zijn inbegrepen: reis, verblijf, maaltijden, snacks, drankjes, lessen en eventuele excursies. Andere aanbieders van tennisreizen kiezen ervoor de gast meer vrijheid te bieden. Zij verzorgen de reis, het verblijf en de begeleiding op de tennisbaan. Meestal is ook het ontbijtbuffet inbegrepen. De rest mag de tennisser zelf invullen. Zodat je īs avonds de kans krijgt om het gezelligste restaurant van de stad op te zoeken.

ATPTour.nl - Tennis Vakantie
Atp tour de tennis spelers informatie site van nl
http://www.atptour.nl/tennis-vakantie.php

Club Med tennisvakantie
Club med all inclusive vakanties - sportieve tennisvakantie met lessen voor beginners en gevorderden. voor een tennisvakantie binnen of buiten europa.
http://www.clubmed.nl/cm/TENNIS-VAKANTIE-CLUB-MED_p-314-l-NL-pa-LE_TENNIS-ac-ad.html

Entrepot - Tennisvakantie
Entrepot - Tennisvakantie
http://www.entrepotdelagare.nl/tennisvakantie.html

Flamingo Tennisvakanties
Flamingo tennisvakanties de goedkoopste tennisreis aanbieder van nederland.
http://www.flamingo-tennisvakanties.nl/

TVM Tennis Vakantie Mallorca
Tvm tennisvakantie op mallorca; zes maanden lang, elke week een nieuwe tennisvakantie in de zon .
http://www.tennisvakantiemallorca.com/

TennisReis.nl - Welkom
Uitstekend verzorgde tennisvakanties naar prachtige bestemmingen in binnen- en buitenland.
http://tennisreis.nl/

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid