Goedkope skivakantie


vakantie.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Goedkope skivakantie
Een geschikte bestemming
Wie op skivakantie gaat moet een aantal vragen beantwoorden. Ga je de vakantie doorbrengen in de traditionele wintersportgebieden in Oostenrijk, Zwitserland of Frankrijk? Of ga je liever naar ScandinaviŰ, ┤nieuwe┤ wintersportlanden als Bulgarije, of zelfs naar een bestemming buiten Europa? En wat wil je tijdens de wintersportvakantie doen? Sta je van ┤s ochtends vroeg tot laat in de middag op de piste, of is aprŔs ski en lekker eten tijdens de skivakantie minstens zo belangrijk?

Les en langlaufen
Welke bestemming je kiest is ook afhankelijk van de eisen die je aan het skigebied stelt. Mensen die voor het eerst op wintersportvakantie gaan, of die nog niet zo goed kunnen skiŰn of snowboarden, zijn gebaat bij een goede skischool. Hier werken professionele skileraren die kinderen en volwassenen begeleiden tijdens hun eerste stappen in de sneeuw. Ervaren skiŰrs zoeken de uitdaging van een rode of zwarte piste. Anderen zullen juist nieuwe activiteiten willen ondernemen: schaatsen, langlaufen, rodelen of ijsklimmen.

Uitrusting
In alle gevallen geldt dat je materiaal in orde moet zijn. In veel skioorden is het mogelijk om snowboards, ski┤s en stokken te huren. Dit heeft als voordeel dat je deze dure materialen niet zelf hoeft te kopen. Eigen materiaal kun je thuis al bij een goede sportwinkel laten nakijken, slijpen en waxen. Zodat je op de piste niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Goede ski┤s alleen zijn niet voldoende voor een geslaagde skivakantie. Om veilig te kunnen afdalen heb je ook thermisch ondergoed, een winterdicht skipak, skihandschoenen en een muts geen overbodige luxe. Een goede helm helpt een eventuele val te breken. Vergeet tot slot geen skibril mee te nemen. Die beschermt je ogen tegen het felle zonlicht dat door de sneeuw wordt weerkaatst.

Oefenen
Veel skiongevallen zijn te voorkomen door een goede voorbereiding. Je lichaam moet wennen om langere tijd actief te zijn op een niet-alledaagse manier. Veel sportscholen bieden vanaf het najaar speciale ski-workouts aan. Hiermee went je lichaam alvast de spieren te gebruiken die het tijdens de skivakantie nodig heeft. Ook kun je alvast een paar keer gaan oefenen op een van de indoor skibanen in eigen land. Dan heeft je lichaam tijdens de skivakantie veel minder tijd nodig om zich aan te passen.

Goedkoop op wintersport
Goedkoop op wintersport
http://www.sportiek.com/goedkopeskivakantie.php

Goedkope skivakantie - pv-holidays
Goedkope skivakantie - pv-holidays
http://www.pv-holidays.com/nl-nl/skivakantie-last-minute_om

Last minute wintersport
De goedkoopste wintersport aanbiedingen? voordelig ski├źn in ski amad├ę, oostenrijk. boek nu de goedkope skivakantie: lastminute wintersport aanbiedingen online!
http://www.skiamade.com/nl/vakantie_planner/special-weeks

Voordelige vakanties voor skiers
Wintersport, sneeuwzekere bestemmingen, kortingen, gezellige apres ski en ski-les voor de allen! neckermann heeft altijd voordelig wintersport aanbod!
http://neckermann.nl/wintersport.aspx

Wintersport vakantie inclusief skipas
Wintersport vakantie inclusief skipas
http://www.wintertrex.nl/oostenrijk/wintersport_vakantie.html

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid