Goedkope rondreizen


vakantie.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Goedkope rondreizen
In een groep
Er zijn talloze reisorganisaties die kant-en-klare rondreizen aanbieden. Vaak zijn dit reizen waarbij de vakantiegangers in een groep door een bepaald gebied trekken. Dat kan per bus zijn, maar ook te voet of op de fiets. Onderweg is er aandacht voor allerlei bezienswaardige en bijzondere plaatsen. Zowel het vervoer, de accommodatie en de excursies zijn geregeld. Een reisleider zorgt ervoor dat alles in goede banen wordt geleid. Sommige rondreizen zijn voor speciale doelgroepen bedoeld. Zo zijn er rondreizen voor ouderen die extra zorg nodig hebben en rondreizen die zich op gezinnen met kinderen richten.

Op eigen gelegenheid
Individuele rondreizen worden steeds populairder. Dit soort rondreizen worden vaak uitgevoerd met de eigen auto of een huurauto. Maar ook wandelend of fietsend zijn schitterende rondreizen te maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een tocht over de lavavelden van IJsland? Of een rondreis in een huurauto langs de hoogtepunten van Bali? De reisorganisatie regelt de accommodatie en zonodig het vervoer. Daarnaast krijg je een reisbeschrijving mee. Hierin vind je de route en allerlei wetenswaardigheden over het gebied waar je doorheen reist.

Zelf geregeld
Wanneer je een rondreis wilt maken, hoef je je niet te beperken door het aanbod bij de reisbureaus. Je kunt je rondreis ook zelf samenstellen. Er bestaan reisorganisaties die je hierbij kunnen helpen. Je kiest zelf de onderdelen waaruit je rondreis moet bestaan en de organisatie zorgt dat alles voor je wordt geregeld. Maar je kunt een stap verder gaan. Met een reisgids in de hand stippel je voor je vertrek of zelfs op het allerlaatste moment een mooie route uit. De overnachtingsplaatsen kun je telefonisch of via internet regelen. Of je zoekt aan het einde van een dag trekken een hotelletje of een gezellige B&B.

Kras autorondreis
Een auto rondreis stelt u in staat om op eigen houtje uw vakantiebestemming te
ontdekken. Zelf bepalen hoe u rijdt en hoe lang u er over doet terwijl KRAS voor u de accommodatie regelt. Bij KRAS vindt u naast vele auto rondreizen binnen Europa op basis van eigen vervoer ook speciale fly-drive arrangementen waarbij u per vliegtuig naar uw bestemming vliegt en van daaruit een auto huurt. Bij de individuele autorondreizen heeft KRAS voor u een mooie ontdekkingsreis uitgestippeld die u vervolgens in uw eigen tempo kunt beleven.

Avontuurlijke rondreizen
Beste prijs-kwaliteitsverhouding, vrijheid, lokale reisbegeleiding én avontuurlijk reizen. ★★★★★ rondreizen? georganiseerde groepsreizen én singlereizen
http://shoestring.nl/

Avontuurlijke rondreizen - Baobab
Avontuurlijke rondreizen, groepsreizen, familiereizen, singlereizen en themareizen naar alle delen van de wereld. faire reizen tegen faire prijzen, boek nu online!
http://www.baobab.nl/

FOX.nl
Fox.nl - dé internetreisorganisatie naar verre bestemmingen!
http://www.fox.nl/

Goedkope rondreizen
Tijdens de bijzondere rondreizen van kras.nl ziet u alle highlights van uw vakantiebestemming. reizen in grote en kleine groepen.
http://www.kras.nl/thema/rondreizen

Rondreizen - Djoser
Djoser is met ruim 25 jaar ervaring dé egyptespecialist. op diverse afwisselende rondreizen waaronder een zeilreis, laten we je de mooiste plekken zien.
http://www.djoser.nl/rondreis_egypte/

Rondreizen boeken - De Jong Intra Vakanties
Dé leukste individuele, goedkope of single rondreis boeken? ► dejongintra.nl fantastische last minute rondreizen ► méér dan 700 aanbiedingen
http://www.dejongintra.nl/vakantietype/excursie-_en_rondreizen

Voordelig op rondreis
Voordelig op rondreis langs de hoogtepunten van de wereld. comfortabel, veilig én voor een scherpe prijs! boek direct online!
http://www.summum.nl/

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid