Safari reizen


vakantie.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Safari reizen
Kuddes
Sommige mensen rusten niet voordat ze alle ´grote 5´ een keer gezien en gefotografeerd hebben. Maar er zijn natuurlijk veel meer dieren die de moeite van een safari waard zijn. Wanneer je een ontmoeting met giraffen van dichtbij meemaakt, is dat heel indrukwekkend. En een kudde gnoes die zijn weg over het uitgestrekte grasland probeert te vinden, is iets onvergetelijks.

Bestemmingen in Afrika
In verschillende delen van Afrika vind je verschillende interessante diersoorten. Het gebied rondom Kenia, Tanzania en Mozambique is bekend als safariland. Hier worden talloze safari´s aangeboden: in kleine groepen, individueel, vanuit tenten of comfortabele hotels. Vooral Zuid-Afrika en Namibië zijn bekend vanwege hun nationale parken. Maar ook een zoektocht naar nijlpaarden, slangen en krokodillen vanaf de Nijl, een bezoek aan de berggorilla´s van Oeganda of een vogelreis in West-Afrika kan zeer de moeite waard zijn.

Safari´s wereldwijd
Wie op safari wil, hoeft zich niet tot Afrika te beperken. Overweeg bijvoorbeeld een bezoek aan het Khao Sok Nationaal Park in Thailand. Dit groene gebied staat bekend om zijn soortenrijkdom. Je kunt er onder meer tientallen apensoorten bewonderen. In het Zuid-Amerikaanse Ecuador neemt een gids je mee op een reis langs vogels en brilberen die uniek zijn voor het gebied. In Canada leven nog grote populaties wolven. Ook kun je er bruine beren, grizzlyberen en kariboe´s tegenkomen. Zelfs een safari vlakbij huis behoort tot de mogelijkheden. Daarvoor bezoek je eenvoudig Safaripark de Beekse Bergen of het Duitse Serengetipark Hodenhagen.

Afrika reizen en safari reis specialist
Tongasabi afrika reis specialist voor zuidelijk afrika avontuurlijke safari reizen naar zuid afrika, botswana, namibie, mozambique, malawi, zambia en zimbabwe!
http://www.tongasabi.nl/

Safari - Boston Travel
Het overzicht van alle safari reizen in afrika van boston travel. u vind hier o.a. safari's in verschillende landen, huwelijksreizen en safari aanbiedingen.
http://www.safari-in-afrika.nl/

Safari Afrika – Out in Africa
Vakantie afrika? voor afrika reizen bent u bij out in africa op het juiste adres. met bestemmingen als: zuid-afrika,namibië,botswana,tanzania, kenia,zambia,mauritius,mozambique,swaziland en lesotho.
http://www.outinafrica.com/

Safari reis - Jambo Safari Club
Jambo safari club heeft een ruim aanbod als u zoekt naar een safari reis naar zuidelijk afrika. onze reizen zijn aan te passen wat betreft luxe en invulling.
http://www.jambo.nl/safari/safari-reis.html

Safari reizen
Afrika reizen en safari´s, going africa is specialist in safari reizen door zuidelijk en oostelijk afrika met landen als botswana, mozambique, namibië, zambia, tanzania, kenia, uganda en zuid-afrika. avontuurlijke routes indiviueel maatwerk, prive of in kleine groepen.
http://www.goingafrica.com/

Safari reizen - Kuoni
Safari reizen - Kuoni
http://www.kuoni.nl/nl/reizen/kies-een-soort-reis/pages/safari-reizen.aspx

Safari reizen - Sawadee Reizen
Safari reizen - Sawadee Reizen
http://www.sawadee.nl/onze-reizen/safarireis/

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid