Goedkope fietsvakantie


vakantie.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Goedkope fietsvakantie
Rondreis
Er zijn veel verschillende manieren om invulling te geven aan een fietsvakantie. Je kunt dagelijks een ommetje maken vanaf de camping of je vakantieadres. Of een rondreis maken door van camping naar camping te fietsen, al dan niet met bagagevervoer. Maar het kan natuurlijk ook een tandje sneller: op de racefiets bergen bedwingen of met de mountainbike buiten de gebaande paden.

Wereldreis
Als je de tijd hebt kun je de fietsvakantie in het groot aanpakken. Er zijn mensen die de oude pelgrimsroute naar Santiago de Compostela in Spanje op de fiets afleggen. Of die per fiets de jungle van Cambodja intrekken. Zelfs een reis om de wereld kun je maken met een goede fiets en een klein tentje. Voor mensen die minder uitdaging zoeken zijn de omgeving van het Hongaarse Balatonmeer en de Oostzeekust bij Duitsland en Denemarken echte aanraders.

Nederland fietsland
Fietsland Nederland is bij uitstek geschikt om een fietsvakantie te ondernemen. Het land kent weinig hoogteverschillen en afwisselende landschappen. Vrijwel overal liggen goed onderhouden fietspaden, zelfs in de steden. Het is dus niet nodig om halsbrekende toeren uit te halen te midden van de andere verkeersdeelnemers. Door het hele land zijn goede campings en familiehotels te vinden die fietsers verwelkomen. Soms kunnen zij zelfs het vervoer van de bagage verzorgen.

Goed materiaal
Om een fietsvakantie te organiseren is vanzelfsprekend een goede fiets nodig. Enkele versnellingen zijn geen overbodige luxe. Wanneer je van plan bent de bergen in te trekken, heb je aan enkele versnellingen zelfs niet genoeg. Je kunt je fiets vervoeren op speciale fietsenrekken die je op de auto monteert of in speciale fietsbussen. Ook in de trein en het vliegtuig is het vaak mogelijk om een fiets mee te nemen. Informeer naar de voorwaarden bij de vervoersmaatschappij. Je kunt overwegen om ter plaatse een fiets te huren. Laat je in dat geval goed informeren, zodat je zeker bent van kwalitatief goed materiaal. Tot slot kun je je wenden tot een in fietsvakanties gespecialiseerde reisorganisaties die materiaal verhuren.

Cycletours Fietsvakanties
Cycletours Fietsvakanties
http://www.cycletours.nl/

Fietsvakantie.net - De leukste fietsvakantie in Nederland
Fietsvakantie.net - De leukste fietsvakantie in Nederland
http://www.fietsvakantie.net/

Fietsvakanties Frankrijk
Fietsvakanties frankrijk, fietsen in frankrijk, fietstrektocht in frankrijk met bagagevervoer, fietsen frankrijk, auvergne, dordogne, bretagne, bourgondiŽ, gironde, provence
http://www.fietsvakantie-frankrijk.com/

Fietsvakantiewinkel, fietsreizen over de gehele wereld
Fietsvakantiewinkel, het reisburo voor uw fietsvakantieplezier en de fietsboeken en fietskaarten winkel voor de fietsvakantieganger; individuele fietsarrangementen
http://www.fietsvakantiewinkel.nl/

Fietsverhuur Calpe
Vuelta Turistica is een organisatie met leuke en intensieve fietstochten en dé plek voor een mooie fietsvakantie in de omgeving van Calpe. Het is zelfs mogelijk om een mooie racefiets te huren tegen een aantrekkelijk huurtarief.
http://www.vuelta-turistica.com/nl/fietsverhuur

FitŠl Fietsvakanties
FitŠl Fietsvakanties
http://fital.nl/

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid