Voordelige baby vakanties


vakantie.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Voordelige baby vakanties
Gemak
Ellenlange trektochten, langdurig museumbezoek of ruige sportactiviteiten zitten er na de komst van een baby even niet in. Gelukkig kan ook een jong gezin op een leuke manier vakantie vieren. Aanbieders van een babyvakantie maken dat wel zo gemakkelijk.

Veilige voorzieningen
Tijdens een babyvakantie verblijf je op een camping of in een vakantiepark dat kindvriendelijk is ingericht. De accommodatie is voorzien van alle voorzieningen die het jonge gezin nodig heeft. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan wiegjes, kinderstoelen en een babybox. De winkel op het terrein is voorzien van alle mogelijke zaken die voor een jong kind nodig zijn. Voor de oudere broertjes en zusjes is soms sanitair op kinderhoogte aanwezig. Vanzelfsprekend is er geen open water bereikbaar voor de kinderen en is het verkeer op het terrein aan strenge regels gebonden.

Er samen opuit
Sommige aanbieders van babyvakanties gaan nog een stap verder. Zij stellen bijvoorbeeld fietsen beschikbaar waarop de kleine veilig kan worden vervoerd terwijl de ouders van de omringende natuur genieten. Of ze bieden kinderopvang aan, die het voor de ouders mogelijk maakt om er even samen opuit te gaan.

Nieuwe contacten
Het babygedeelte van een camping of vakantiepark is vaak afgescheiden van de rest van het terrein. Daardoor maak je gemakkelijk contact met andere gezinnen die een babyvakantie hebben geboekt. In de speeltuin of in de winkel kom je andere baby´s en hun ouders tegen. En voor je het weet doe je contacten op die wellicht nog jaren standhouden.

Alles over vliegen met een baby
Vliegen met een baby of jonge kinderen: handige weetjes en tips voor vliegreizen met de allerkleinsten.
http://www.landenportal.nl/informatie/vliegenmeteenbaby.htm

Babyvakantie
Voor babies is hun dagelijkse leven al één grote vakantie! lees erover op deze vakantie site met 101 vakantietips
http://vakantie.101tips.nl/babyvakantie.html

Gratis vakantietips voor met je baby!
Opzoek naar een gratis of goedkope vakantie met je baby? hier staan vakantie-organisaties waar baby's gratis mogen reizen en slapen.
http://www.gratisvoorbabys.nl/vakantietips.html

Vakantiehuisje veluwe
Vakantiehuisje veluwe
http://www.huisje-huren-veluwe.nl/

Vliegen vanaf vliegveld Eindhoven
Eindhoven airport vakanties. vertrek vanaf vliegveld eindhoven voor uw zonvakantie of lastminute. boek bij het reisbureau van het jaar!
http://www.opvakantievanafeindhoven.nl/

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid