Goedkope natuurreizen


vakantie.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Goedkope natuurreizen
Natuurparken
Over de hele wereld liggen natuurpark, die ieder op hun eigen manier bijzonder zijn. De beschermers en de beheerders van de natuurgebieden weten vaak boeiend over hun park en hun vak te vertellen. Ze wijzen je op de details die je zelf over het hoofd had gezien. En ze leren je tijdens een natuurreis begrijpen hoe de natuur en de levenswijze van de mensen in de omgeving met elkaar samenhangen. Dat geldt evenzeer voor het Zuid-Afrikaanse Krugerpark als voor Nationaal Park Weerribben-Wieden in Nederland.

Fauna
Van walvissentochten in Noorwegen tot vogelspotten in Gabon: op veel plaatsen krijgen natuurliefhebbers de gelegenheid om verschillende diersoorten in het echt te bekijken. Ook voor kinderen die meegaan op een natuurreis is zoŽn safari zeer de moeite waard. En eigenlijk maakt het niet uit om welke diersoort het gaat. Als een reisleider je enthousiast weet te maken, is een termietenheuvel net zo interessant als de ontmoeting met een dolfijn.

Mooie fotoŽs
Vogels zien is nog niet hetzelfde als vogels vastleggen. Veel reizigers nemen hun camera mee, maar komen er na afloop van hun vakantie achter dat hun natuurfotoŽs toch niet zo mooi zijn geworden als ze hadden gehoopt. Natuurfotografie is een vak. Gelukkig zijn er ook natuurreizen waar het vastleggen van al het moois centraal staat. Met de tips van een natuurfotograaf en een dosis geduld zal het al beter lukken om de natuurreis vast te leggen in blijvende herinneringen.

Duurzaam reizen
De natuurreiziger zal ervaren dat er een precaire balans is tussen de plaatselijke natuur en de plaatselijke bevolking. Toerisme kan die balans verstoren. Niet voor niets besteden organisaties die natuurreizen aanbieden veel aandacht aan duurzaamheid. De reis en het verblijf worden zo duurzaam mogelijk uitgevoerd. Daarnaast is een deel van de reissom bestemd voor het behoud van het natuurlijk evenwicht ter plaatse. In sommige gevallen mogen de reizigers zelf een bijdrage leveren aan het natuurbehoud tijdens een natuurwerkreis.

Aragon Natuurreizen
Aragon Natuurreizen
http://www.aragonnatuur.com/

Globe Natuurreizen
Globe Natuurreizen
http://www.globenatuurreizen.nl/

Hamba Kahle Natuurreizen
Hamba Kahle Natuurreizen
http://www.hambakahlenatuurreizen.nl/

Inezia Tours | natuurreizen
Inezia Tours | natuurreizen
http://www.ineziatours.nl/

Natuurreizen - SRC-Cultuurvakanties
Natuurreizen - SRC-Cultuurvakanties
http://www.src-cultuurvakanties.nl/natuurreizen

SNP Natuurreizen
Snp natuurreizen organiseert bijzondere rondreizen, wandelvakanties, fietsvakanties, gezinsvakanties, winterreizen en themareizen.
http://www.snp.nl/

Stichting Natuurreizen
Stichting Natuurreizen
http://www.stichtingnatuurreizen.nl/

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid