Voordelige riviercruise


vakantie.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Voordelige riviercruise
Steeds anders
Een drijvend hotel in een mooie omgeving die steeds verandert. Zo zou je een riviercruise kunnen omschrijven. Over brede, rustige rivieren waar andere schepen elkaar om het hardst lijken te beconcurreren. Op smalle rivieren, waar na iedere bocht een nieuwe verrassing wacht. Langs vruchtbare landbouwgronden en tussen steile rotswanden. Tijdens een riviercruise heb je geen moment de tijd om je te vervelen.

Steden en stadjes
Mensen worden al eeuwenlang aangetrokken door rivieren. Tijdens een riviercruise zul je dan ook heel wat nederzettingen langs zien komen. Dat kunnen afgelegen kloosters en kastelen zijn, en pittoreske dorpjes. Maar ook veel wereldsteden liggen aan een rivier. Wat te denken van Parijs, Boedapest, Ca´ro en Singapore? Tussen het varen door zul je volop gelegenheid krijgen om de steden en stadjes langs de route te verkennen.

Verre bestemmingen
Een riviercruise is een bijzondere manier om verre landen te leren kennen. Je kunt natuurlijk een spannende reis door Laos, Vietnam en Cambodja maken, maar je kunt ook de Mekong afvaren. Sommige gebieden, zoals de Amazone-delta laten zich vanaf het water veel beter bekijken dan vanaf de kant. En ook de eeuwenoude bouwwerken van het oude Egypte beleef je vanaf de rivier op een andere manier.

All inclusive
Een riviercruise is vaak een all inclusive-vakantie. Niet alleen de reis is in de prijs inbegrepen, ook alle maaltijden, hapjes en drankjes aan boord. Daarnaast zorgt de reisorganisatie voor vermaak aan boord. Er zijn dansavonden en filmvoorstellingen. Tevens krijg je de mogelijkheid om aan excursies deel te nemen. Je hoeft dan niet op eigen gelegenheid een stad in te trekken, maar krijgt onder begeleiding van een gids de mooiste plaatsen langs de route te zien.

Goedkope cruise - CruiseWereld
Goedkope cruise - CruiseWereld
http://www.cruisewereld.nl/cruise/goedkope-cruise.html

Goedkope cruise - Stip Reizen
Goedkope cruise - Stip Reizen
http://stipreizen.nl/cruises

Goedkope cruises - KRAS
Goedkope cruises over de gehele wereld. zowel zeecruises als riviercruises!
http://www.kras.nl/thema/cruises

Voordeligste Cruises - BBI Reizen
Makro pashouders boeken de voordeligste cruises bekijk de aanbiedingen op www.bbi-reizen.nl
http://www.bbi-reizen.nl/Lists/Cruises/

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid