Goedkope Seniorenvakanties


vakantie.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Goedkope Seniorenvakanties
Bezienswaardigheden
Na je pensionering heb je eindelijk tijd voor die droomreis langs de resten van de Incabeschaving in Latijns-Amerika. Of voor die trektocht door de hooglanden van Nepal. Dagenlange klimpartijen zie je echter niet zitten: je lichaam is immers geen 25 meer. Voor de grote groep mensen die zoŽn soort droomreis willen maken, zijn er de seniorenvakanties. Reizen door de mooiste bezienswaardigheden van de wereld, zonder dat het uiterste van het uithoudingsvermogen wordt gevraagd. Tussen de tochten en de excursies door is er tijdens de seniorenvakantie voldoende tijd om te ontspannen en te genieten.

Extra zorg
Ook wanneer je lichaam door ziekte of ouderdom meer zorg nodig heeft, is het nog mogelijk om op vakantie te gaan. Er zijn gespecialiseerde reisorganisaties die begeleide seniorenvakanties aanbieden. Ook regionale zorginstellingen organiseren dergelijke reizen. Bij deze vakanties reizen verpleegkundigen en medische begeleiders mee. Het programma is minder intensief en er worden voldoende rustpunten in het programma ingebouwd. Vanzelfsprekend kunnen de rollator of de scootmobiel mee. Het is een leuke en veilige manier om er eens opuit te trekken.

Zelf regelen
Het is mogelijk om zelf een seniorenvakantie samen te stellen. Je bepaalt dan zelf het tempo waarin je wilt reizen. Steeds meer accommodatieverschaffers houden rekening met een oudere doelgroep. Huisjes worden drempelvrij gemaakt, hotelkamers zijn voorzien van comfortabele seniorenbedden en inloopdouches. In veel restaurants kunnen de gerechten worden aangepast aan uiteenlopende diëten. Het vergt enige organisatie, maar een seniorenvakantie is gemakkelijk op maat te maken. Of je er nu een weekje opuit wilt, of enkele maanden in de zon wilt overwinteren.

GroupsTravel
Groupstravel is een reisorganisatie gespecialiseerd in het organiseren van compleet verzorgde groepsreizen voor senioren. wij bieden volledige reisbegeleiding aan met net dat stukje extra aandacht en service.
http://www.groupstravel.nl

Senior Vakantie Plan
Senior vakantie plan
http://www.seniorvakantieplan.nl/

SeniorenVakantiesite
Te huur mooie vakantiewoning met gebruik van zwembad!senioren vakantiesite
http://seniorenvakantie.blogse.nl/

Seniorenvakantie op seniorencamping Hilgelomeer
Uw ideale seniorenvakantie op rustige seniorencamping middenin natuurgebied gelegen. ideaal voor seniorenvakanties!
http://www.hilgelomeer.nl/seniorencamping/seniorenvakantie.aspx

Seniorenvakanties - Buitengoed Fredeshiem
Buitengoed fredeshiem biedt een gevarieerd aanbod aan seniorenvakanties. bekijk snel onze website voor meer info..
http://fredeshiem.nl/arrangementen/seniorenvakanties/

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid