Goedkope avontuurlijke vakantie


vakantie.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Goedkope avontuurlijke vakantie
Sneeuwschoenen
Over de hele wereld zijn bijzondere dingen te beleven. Binnen Europa is het bijvoorbeeld mogelijk om door Lapland te trekken per sneeuwscooter, met een hondenslee of op sneeuwschoenen, terwijl je een sleetje met je voedsel en bagage achter je aan sleept. Op zo´n moment ben je echt op je eigen kracht en je doorzettingsvermogen aangewezen.

Vuurland
Ook de rest van de wereld biedt volop mogelijkheden voor een avontuurlijke vakantie. In een land als Cuba hoef je je niet tot het strand en de hoofdstad Havana te beperken. Met een beetje planning vooraf kun je een schitterende fietstocht dwars over dit eiland maken. Ook een gebied als Patagonië, in het zuiden van Chili en Argentinië, heeft de avontuurlijke reiziger veel te bieden: ongerepte natuur, uitgestrekte gebieden en grote eenzaamheid. Wie dat nog niet ver genoeg gaat kan letterlijk een stap verder gaan en het nog zuidelijker gelegen Vuurland bezoeken.

Openbaar vervoer
Wie het leuk vindt om met de trein te reizen, heeft talloze mogelijkheden om invulling te geven aan een avontuurlijke vakantie. Dat kan over bekende spoorlijnen als de Trans-Siberische Spoorlijn door Rusland of de Amerikaanse Transcontinental Railroad. Maar het is minstens net zo avontuurlijk om met de trein dwars door India te reizen of om vanuit Myanmar via Thailand af te zakken naar Maleisië. Nog avontuurlijker wordt je reis als je kiest voor locale busdiensten. Door net als de plaatselijke bevolking te reizen, zul je verrassende contacten opdoen.

Op de bonnefooi
Je kunt je avontuurlijke reis goed plannen. In sommige gevallen kun je hem zelfs kant en klaar boeken bij een reisbureau. Maar vergeet ook niet de mogelijkheid om ´s ochtends je tas in te pakken en ´s middags op een willekeurige trein of een willekeurig vliegtuig te stappen. Je ziet wel waar je uitkomt, en hoe je vakantie verloopt. Als dat niet avontuurlijk is…

Vakantiehouden
Vakantiehouden
http://www.vakantiehouden.nl

Avontuurlijke groepsreizen
Beste prijs-kwaliteitsverhouding, vrijheid, lokale reisbegeleiding én avontuurlijk reizen. ★★★★★ rondreizen? georganiseerde groepsreizen én singlereizen
http://shoestring.nl/

Familieavontuur reizen
Sawadee reizen - avontuurlijke groepsreizen naar afrika, het midden-oosten, latijns-amerika, azië en nieuw-zeeland. bekijk ons bijzondere reisaanbod.
http://www.sawadee.nl/familieavontuur/

Mambo Reizen
Mambo Reizen
http://www.mambo.nl/

NoSun - Avontuurlijke vakantie scandinavie
Avontuurlijke vakantie scandinavie. nosun heeft als doel om jou actieve reizen te laten beleven in landen die niet direct bekend staan als populaire en zonnige vakantiebestemmingen. denk hierbij aan scandinavië, ierland en tsjechië.
http://www.nosun.nl/bedrijf/avontuurlijke-vakantie-scandinavie.html

SNP Natuurreizen
Snp natuurreizen organiseert bijzondere rondreizen, wandelvakanties, fietsvakanties, gezinsvakanties, winterreizen en themareizen.
http://www.snp.nl/

Vakantiehuizen wereld
Vakantiehuizen wereld
http://www.vakantiehuizenwereld.nl

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid