Goedkope busreizen


vakantie.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Goedkope busreizen
Naar de zon
De eenvoudigste busreisis een vakantie waarbij je per bus naar je bestemming reist. Na afloop van de vakantie brengt diezelfde bus je weer veilig naar de opstapplaats van waar je vertrokken bent. Veel populaire zonbestemmingen langs de Middellandse Zeekust zijn op deze manier te bereiken. Ook wintersportbestemmingen zijn vaak goed met de bus bereikbaar. Soms is de busreis een pakket met daarin de reis en het verblijf. Maar er zijn ook organisaties die losse bustickets aanbieden.

Stedentrips
Een bus is het ideale vervoermiddel als je een stad wilt bezoeken. Met eigen vervoer is het centrum van een grote stad meestal niet gemakkelijk te bereiken. Om nog maar te zwijgen over het vinden van een parkeerplaats. Met het vliegtuig kom je vaak niet eens in de buurt van het centrum, zodat je ter plaatse altijd nog een stuk per trein of stadsbus moet reizen. Dan is een busreis wel zo gemakkelijk. De gediplomeerde chauffeur zet je midden in de stad neer, zonder dat je er omkijken naar hebt.

ThemaŽs
Daarnaast is de bus een veelgebruikt vervoermiddel bij rondreizen. Daarbij trekken de vakantiegangers groepsgewijs door een gebied, begeleid door een ervaren reisleider. Dit is een gemakkelijke manier om langs alle bezienswaardigheden van een gebied te reizen. Meer gespecialiseerde reisorganisaties nemen je per bus mee langs meer bijzondere plaatsen. Zo zijn er busreizen rond het thema wijn, opera of natuur. Ook buiten Europa is het mogelijk een busreis te maken. Je reist dan met het vliegtuig naar de plaats van bestemming. Daar word je in een comfortabele en veilige bus opgehaald. Vaak is zoŽn bus voorzien van een Nederlandstalige chauffeur of reisleider, zodat je zonder problemen in een ver land kunt rondreizen.

Busreizen - KRAS.NL
Kras.nl verzorgt busreizen naar bijna alle landen binnen europa. kies voor een comfortabele en ontspannen vakantie en boek uw busreis eenvoudig online.
http://www.kras.nl/thema/busreizen

Eurolines - Goedkope bustickets door heel Europa
Dit samenwerkingsverband van europese busbedrijven biedt vanuit nederland lijndiensten naar meer dan 500 europese bestemmingen. bus dienstregeling online. goedkope bus tickets naar brussel, parijs en londen.
http://www.eurolines.nl/

Goedkope busreizen - Connexxion Travel
Goedkope busreizen - Connexxion Travel
http://www.connexxiontravel.nl/meerdaagse-reizen/goedkope-busreizen.htm

Goedkope busreizen - Ringelberg Tours
Met de goedkope busreizen van ringelberg touringcars komt u veilig op uw bestemming aan en heeft u nog geld over voor leuke dingen!
http://www.ringelbergtours.nl/reizen/goedkope-busreizen/

Peter Langhout Reizen - Busreizen
Peter Langhout Reizen - Busreizen
http://www.peterlanghout.nl/

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid